Події

У Житомирській області чоловіка, який упродовж новорічних свят «тероризував» дружину, суд покарав штрафом у 170 грн

21 January 2020, 16:59

Коростишівський суд оштрафував на 170 грн чоловіка, який упродовж кількох днів вчиняв відносно своєї дружини насильство в сім’ї.

Про це йдеться в постанові Коростишівського райсуду від 16 січня 2020 року, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У матеріалах суду зазначається, що упродовж майже двох тижнів чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштовував сімейні розбірки: лаявся, вимагав гроші, намагався затіяти бійку, шарпав дружину, погрожував розправою, виганяв з будинку. 12 таких випадків, які відбувалися щоденно з 24 грудня 2019 по 4 січня 2020, були зафіксовані протоколами про адмінпорушення.

З урахуванням викладеного, суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ста 173-2 (вчинення насильства у сім’ї) та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 гривень. Крім того, чоловік має сплатити 420,40 грн судового збору.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2019 Овруцький суд виніс вирок 39-річному чоловіку, який «тероризував» колишню дружину: рік обмеження волі з іспитовим терміном на той же строк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд насильство  
Матеріали по темі