Події

Біля Житомира патрульні затримали мопедиста, який пропонував їм 2 тис. грн хабаря

21 January 2020, 18:24

На трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський патрульні затримали нетверезого водія мопеда, а той вирішив відкупитись від адміністративної відповідальності.

Про це ввечері 21 січня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«21 січня, близько 16-ї години, під час патрулювання автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський інспектори патрульної поліції зупинили мопед Honda Dio, який рухався без номерного знака. Під час спілкування з водієм мопеду патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння», – йдеться у дописі.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп'яніння, водій запропонував патрульним неправомірну вигоду в розмірі 2000 гривень.

Інспектори поліції затримали чоловіка та викликали на місце зупинки працівників слідчо-оперативної групи.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info уточнили, що мопедиста зупинили біля села Зарічани, що в передмісті Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 4 лютого 2019 року в Ружині водій автомобіля ВАЗ хотів за 300 грн відкупитися від поліцейських, у березні по 200 гривень пропонували патрульним у Баранівському та в Новоград-Волинському районах, в жовтні в селищі Любар поліція розпочала кримінальне провадження за спробу дати 500 грн хабаря патрульному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар затримання патрульний мопедист  
Матеріали по темі