Події

Неподалік автовокзалу в Житомирі тролейбус врізався у бортову вантажівку, а та в’їхала у мініфургон

22 January 2020, 18:20

22 січня на вулиці Київській у Житомирі сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода за участю тролейбуса.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

ДТП трапилася в обідню пору. Тролейбус в’їхав у бортову вантажівку, а та за інерцією «наздогнала» мініфургон.

«О 12:10 год. 22 січня на вулиці Київській, 99 (між авто- та залізничним вокзалами), водійка, 1960 року народження, керуючи тролейбусом «ЛАЗ», не дотрималася безпечної дистанції та здійснила зіткнення з автомобілем Volkswagen, під керуванням водія 1976 року народження. Останній у свою чергу внаслідок інертного руху в’їхав у Peugeot Bipper, під керуванням водія 1997 року народження. Відносно водійки тролейбуса було складено протокол за ст. 124 КУпАП», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук та зазначила, що у ДТП ніхто не постраждав.

А вранці у цей же день на перехресті вулиць Мазепи та Шевченка не розминулися Renault і «ЗАЗ».

«О 09:33 год. на службовий планшет надійшов виклик про ДТП без травмованих. На місці події з’ясувалося, що водій автомобіля Renault Megane, повертаючи ліворуч при зеленому сигналі світлофора, не надав перевагу в русі автомобілю «ЗАЗ». На водія Renault було складено протокол за ст. 124 КУпАП», – поінформували у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 21 січня 2020 року на вулиці Покровській у Житомирі сталася ДТП за участю автомобілів Toyota і Peugeot. Автівки, які зіткнулися, «заблокували» рух електротранспорту у напрямку мікрорайону Крошня.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія тролейбус  
Матеріали по темі