Події

​На в’їзді в Житомир Nissan збив стовп і перекинувся: дворічну дитину врятувало автокрісло

24 January 2020, 14:54

24 січня на Київському шосе у Житомирі автомобіль Nissan Juke збив електроопору, злетів з дороги і перекинувся.

Про це Житомир.info розповів читач, за словами якого у салоні авто перебували маленькі діти. На місце події очевидці викликали поліцію та медиків.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП на Київському шосе.

«Повідомлення надійшло о 13.14 про те, що на проїжджій частині, на трьох смугах руху по Київському шосе лежить електроопора. По прибуттю патрульні виявили у кюветі перекинутий транспортний засіб. З’ясувалося, що автомобіль Nissan Juke, який рухався в напрямку міста, збив стовп і виїхав за межі проїжджої частини, де сталося перекидання», - розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

За її словами, на місце події прибула «швидка», але допомога медиків нікому не знадобилася. У салоні авто, окрім водія, дійсно перебувала дитина – 2,5 років, проте малюк знаходився у автокріслі і лишився не ушкодженим. Допомоги не потребував і водій автівки (дідусь дитини). На нього наразі оформляють адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП. Як зізнався водій правоохоронцям, він заснув за кермом.

Наразі стовп з проїжджої частини прибрали, безперешкодний рух транспорту Київським шосе відновили. Над відновленням електромережі працює аварійна бригада.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 19 січня на трасі Київ-Чоп, поблизу села Кам’янка Житомирського району Nissan Juke виїхав на зустрічну смугу руху і «влобову» зіткнувся з вантажівкою. Водійка авто – 25-річна львів’янка загинула на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київське шосе стовп автокрісло  
Матеріали по темі