Події

Поліція шукає свідків ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, в якій загинув 21-річний велосипедист

25 January 2020, 10:12

Поліція Житомирської області шукає свідків ДТП двомісячної давнини, у якій загинув 21-річний велосипедист.

Повідомлення стосовно пошуку свідків відділ комунікації поліції Житомирської області опублікував 25 січня.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада 2019 близько 21:45 на автодорозі Київ – Чоп у с. Броники Новоград-Волинського району.

«Нині у рамках досудового розслідування встановлено, що водій автомобіля Kia Magentis, 33-річний киянин, рухаючись у напрямку столиці, на 210 км автодороги у крайній лівій смузі здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав проїзну частину по пішохідному переходу», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП чоловік, житель с. Броники, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Громадян, які були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, просять звернутися безпосередньо до Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Івана Франка, 3-А або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Нагадаємо, про фатальну ДТП на трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області, в якій загинув 21-річний велосипедист, поліція повідомляла 28 листопада 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ-Чоп  
Матеріали по темі