Події

Подробиці пожежі на Бориса Тена у Житомирі: вогонь поширився на два магазини і спопелив одяг та обладнання

25 January 2020, 18:24

Пожежа, що сталася 25 січня у комерційній будівлі на перехресті вулиць Хлібна та Бориса Тена, поширилася на два магазини. Третій магазин, який знаходиться у цьому ж будинку, вогонь не зачепив.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби управління ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу в будівлі магазину по вулиці Бориса Тена на лінію «101» надійшло о 14:56 год.

«На місці події з’ясувалося, що об’єкт пожежі – одноповерхова дерев’яна будівля, обшита сайдінгом, площею 250 кв. м, у якому розташовані 3 магазини. Займання сталося у приміщенні одного з магазинів, де продавали текстильні товари, і поширилося на дерев’яне перекриття, суміжний орендований магазин та дах будівлі. Приміщення мало значне пожежне навантаження – зсередини оздоблене горючими матеріалами, а також тут знаходилася чимала кількість легкозаймистого товару», – йдеться у повідомленні.

До гасіння залучали 4 відділення рятувальників двох пожежно-рятувальних частин міста. О 15:13 пожежа була локалізована та о 16:40 – ліквідована. На момент виникнення пожежі відвідувачів у магазині не було, постраждалих внаслідок події немає.

Вогонь знищив 80 кв.м даху, 40 кв.м перкриття, текстильні речі та магазинне обладнання. Приміщення одного з магазинів пошкоджень не зазнало. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у другій половині дня 25 січня стало відомо, що в районі Житнього ринку в Житомирі загорівся магазин, на місці пожежі працювали рятувальники та було чотири одиниці спецтехніки.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2019 року два десятки рятувальників на 5 автомобілях гасили масштабну пожежу в приватному секторі на Хлібній у Житомирі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС  
Матеріали по темі