Події

У Коростені нетверезий гість до смерті побив 60-річну жінку і втік

27 January 2020, 13:05

У Коростені 21-річний хлопець під час застілля побив 60-річну жінку та втік з будинку. Від отриманих травм вона померла. Поліцейські затримали злочинця.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Удень 25 січня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя райцентру про виявлення в сусідньому будинку тіла загиблої жінки. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду правоохоронці з’ясували, що на тілі 60-річної жінки є численні тілесні ушкодження. У подальшому під час судово-медичної експертизи було встановлено, що вони й стали причиною смерті. Поліцейські з’ясували, що загибла тимчасово проживала у будинку 65-річної жительки райцентру, яка хворіє та потребує стороннього догляду. Попередньо, 25 січня до її оселі прийшли двоє місцевих молодиків, які разом з жінками вживали спиртне. Під час застілля між загиблою та одним з гостей виник конфлікт, у ході якого чоловік побив жінку та втік. Правоохоронці розшукали підозрюваного цього ж дня», – йдеться у повідомленні.

За словами начальника Коростенського ВП Валерія Столяра, вбивство скоїв 21-річний житель району, який перебував у нетверезому стані (1,8 проміле). Свою причетність до злочину він визнає. Причину конфлікту чітко назвати хлопець не може, посилаючись на сильне сп’яніння.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Відповідно до чинного законодавства умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, у січні в Бердичівському районі поліцейські затримали 24-річного хлопця, який зарізав співмешканця матері.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Коростень поліція  
Матеріали по темі