Місто

Житомирський лялькар отримав найвищі оцінки за своє шоу на Всеукраїнському фестивалі вуличного мистецтва

27 January 2020, 18:17

Житомирський лялькар Сергій Соловйов отримав найвищу оцінку – 30 балів на Всеукраїнському фестивалі вуличного мистецтва, який з 24 по 26 січня проходив у Харкові. Це був один з етапів фестивалю. Переможців журі визначить у березні.

Про це повідомляють на сторінці фестивалю у мережі Facebook.

«Готові оцінки дуже яскравого третього уік-енду Всеукраїнського Фестивалю вуличного мистецтва. Суддею цього разу була режисерка Театру імені Пушкіна Ольга Турутя-Прасолова, яка досі перебуває під враженням від побаченого. Так, найвищу можливу оцінку отримав лялькар Сергей Соловьёв (Sergey Soloviev) з Житомира (театр ляльок «Комплімент») - 30 балів», – йдеться у повідомленні.

Суддя фестивалю Ольга Турутя-Прасолова називає виступ житомирського лялькаря «справжнім вуличним шоу».

«Лялькар Сергій Соловйов - це було справжнє вуличне шоу. Його не треба було шукати - я просто побачила натовп й пішла подивитися, що там відбувається. А там виступав артист. З публікою він працює дуже професіонально. Використання реквізиту дуже винахідливе. Не було жодної паузи, на кшталт "зачекайте, я зараз дістану одну штуку". Все звідкись з’являлося, кудись зникало, з легкістю, без зупинок. Навіть смартфон був вмонтований в руку. Всі глядачі, котрі зупинились, як я, подивитись, що тут відбувається, залишалися задоволені», – зазначають на сторінці фестивалю.

У коментарі Житомир.info Сергій Соловйов розповів, що переможців фестивалю назвуть у березні.

«До нагороди треба ще пройти два етапи у Дніпрі. Останній – 5-8 березня. Всі артисти беруть участь до кінця. Фестиваль триває з 8 січня по 8 березня. Кожен вибирає собі уік-енд і їде виступати. На минулому фесті було ще голосування в інтернеті», – зазначив Сергій Соловйов.

Як повідомляв Житомир.info, у минулому році лялькар Сергій Соловйов здобув перемогу в IV Всеукраїнському Фестивалі вуличного мистецтва, який проходив у Дніпрі з 16 лютого по 11 березня цього року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лялькар Соловйов фестиваль  
Матеріали по темі