ДОПОМОГА

Мінсоцполітики створило інтерактивну карту отримувачів «гуманітарки»

30 January 2020, 10:51

Міністерство соціальної політики створило інтерактивну карту отримувачів гуманітарної допомоги.

Про це повідомив заступник міністра соціальної політики Олег Коваль – інформує 30 січня пресслужба Мінсоцполітики

«З метою наведення ладу у системі гуманітарної допомоги Мінсоцполітики створило інтерактивну карту отримувачів гуманітарної допомоги, яка дозволить здійснювати контроль за транспортуванням, отриманням, збереженням, охороною, складуванням, розподілом, цільовим використанням і обліком гуманітарної допомоги»,- розповів заступник міністра.

За словами Олега Коваля, інтерактивна карта отримувачів гуманітарної допомоги працює за функцією пошуку за різними параметрами: за назвою отримувача, кодом ЄДРПОУ, назвою регіону, номером в Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги, номером та датою прийняття рішення про включення до Єдиного реєстру, прізвищем, ім`ям, по батькові керівника та контактних даних.

Зазначається, що дані в карті будуть постійно оновлюватися. Олег Коваль наголосив, що користування інтерактивною картою значно спростить донорам та набувачам пошук отримувачів гуманітарної допомоги відповідного регіону.

Інтерактивну карту можна знайти за посиланням

Нагадаємо, на брифінгу 26 грудня 2019 року заступник міністра Олег Коваль поінформував, що Міністерство соціальної політики ініціює зміни до нормативно-правових актів, які спрямовані припинити «схеми на гуманітарці» та покращити контроль за потраплянням гуманітарної допомоги адресно тим, хто її реально потребує. 30 грудня в Мінсоцполітики уточнили, що боротьба зі «схемами на гуманітарці» не має жодного відношення до легального бізнесу із продажу в Україні вживаних речей, тобто «секонд-хенду».

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 27 грудня 2019 року на сайті Житомирської облдержадміністрації оприлюднені 13 розпоряджень голови ОДА за 2019 рік про визнання вантажів гуманітарною допомогою: найбільше отримувачів «гуманітарки» - у Бердичеві, є також по одному благодійному фонду з Малина та Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуманітарна допомога Мінсоцполітики карта  
Матеріали по темі