Події

​На Сосновій у Житомирі Toyota Camry протаранила відбійник і перекинулась: п’яний водій не постраждав

31 January 2020, 11:26

Ввечері 30 січня на вулиці Сосновій у Житомирі Toyota Camry протаранила колесовідбійник та перекинулась у кюветі. 28-річного водія перевірили на стан сп’яніння і виявили в крові 2,12 проміле алкоголю.

Про це 31 січня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області на своїй сторінці у фейсбук.

«30 січня, близько 22-ї години, патрульні поліцейські отримали повідомлення про скоєння дорожньо-транспортної пригоди без травмованих на вулиці Сосновій. На місці події інспекторам вдалося встановити, що керманич транспортного засобу Toyota Camry не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням, в результаті чого здійснив наїзд на колесовідбійник», - йдеться у дописі.

Під час спілкування з 28-річним винуватцем пригоди патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці за допомогою приладу «Драгер». Результат склав 2,12 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму, більше ніж в 10 разів.

«На керманича транспортного засобу Toyota Camry інспектори склали адміністративні протоколи за ст.124 КУпАП (Порушення ПДР України, що призвело до ДТП) та ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння)», - повідомили в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, близько 4 ранку 31 січня на вулиці Вітрука у Житомирі Skoda «влетіла» в бетонний паркан: 19-річний водій та 15-річний пасажир потрапили до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Соснова алкоголь  
Матеріали по темі