Події

​У Житомирській області батьку, який зі злості душив півторарічного сина, повідомили про підозру за суворішою статтею

31 January 2020, 11:40

Жителю Малинського району Житомирської області, який зі злості душив півторарічного сина, бо хлопчик плакав, повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство. Від таких дій батька, дитина втратила свідомість. Врятувала хлопчика бабуся.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«За версією слідства, тілесних ушкоджень дитині завдав 23-річний батько. Свої дії чоловік поясним тим, що його роздратував плач немовляти, яке спочатку гралося, а потім заплакало. Тому він долонею закрив рот малюку і тримав доти, поки той не перестане плакати. Від насилля дитина втратила свідомість. Врятувала дитину бабуся, яка у ту хвилину зайшла до будинку та викликала екстрену медичну допомогу. Лікарями у дитини діагностовано стан після гострої асфіксії», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, надавши оцінку зібраним доказам, які вказують на те, що батько своїми умисними діями міг спричинити смерть дитини, процесуальним керівником у даному провадженні змінено правову кваліфікацію кримінального правопорушення з ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України на ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство малолітньої дитини).

«У четвер, 30 січня 2020 року, особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство малолітньої дитини). Наразі тривають слідчі (розшукові) дії та з’ясовуються усі важливі у кримінальному провадженні обставини. Досудове розслідування проводить Малинський ВП2, – повідомили у прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області розлючений батько ледве не задушив півторарічного сина, дитину врятувала бабуся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина батько поліція Малинський район  
Матеріали по темі