Події

​Через перетоплену пічку ледь не згорів ангар на околиці Житомира

3 February 2020, 11:30

Уранці 3 лютого на вул. Промисловій у Житомирі сталася пожежа на території одного з підприємств.

Про це 3 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«3 лютого о 05:25 до служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства по вул. Промислова. На місце події виїхало два відділення вогнеборців 3-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин. З’ясувалося, що частково горіла покрівля прибудованого до ангара підсобного приміщення», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники одразу зосередили свої сили на захист іншої частини даху та суміжної споруди. О 06:07 фахівці ДСНС локалізували пожежу та о 06:56 ліквідували. Також їм вдалося не допустити поширення горіння в середину підсобки та на ангар. Вогнем знищено 12 кв.м покрівлі підсобного приміщення.

«За попередньою інформацією, загоряння сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Зі слів охоронця, близько 04:30 він розпалив в підсобці піч. А вже через годину чоловік побачив полум’я на даху прибудови. Ймовірно через відсутність протипожежної відступки між комином та перекриттям від перенакалу загорілися дерев’яні конструкції даху. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, по обіді 25 січня 2020 у магазині на розі вулиць Бориса Тена та Хлібної сталася пожежа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС ангар  
Матеріали по темі