Суспільство

​У Житомирській області синоптики попереджають про хуртовину та нічні морози

4 February 2020, 13:59

У зв’язку з переміщенням на Житомирщину активних атмосферних фронтів, 5-6 лютого на території області очікуються несприятливі погодні умови.

Про це 4 лютого повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

У середу, 5 лютого, вночі дощ та мокрий сніг з переходом в сніг. У першій половині дня у південній половині області та м. Житомирі - сніг. Вранці та вдень пориви північного вітру 15-20 м/с. Температура вночі від мінус 3 до плюс 2 градусів, протягом дня зниження температури до 1-6 градусів морозу. Утворення снігового покриву висотою 4-6 см. На дорогах ожеледиця.

У четвер, 6 лютого, вночі без опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 3 до 8 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

«Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, що становитиме 1 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельних підприємств», - застерігають у гідрометцентрі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку першого лютневого тижня синоптики попереджали про мокрий сніг та поступове зниження температури повітря у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг мороз погода зима  
Матеріали по темі