Події

​На Великій Бердичівській у Житомирі водій таксі здавав назад і пошкодив BMW

7 February 2020, 10:42

Уранці 7 лютого на Великій Бердичівській у Житомирі автомобіль служби таксі пошкрябав припаркований BMW.

Про це Житомир.info повідомили в пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«О 8:40 7 лютого надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Житомирі за адресою вулиця Велика Бердичівська, 59/19. Водій автомобіля Nissan, 1997 року народження, під час руху заднім ходом не дотримався безпечного інтервалу та здійснив наїзд на припаркований BMW водія, 1998 року народження», - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

За даними патрульних, на водія Nissan складено протокол за ст. 124 КУпАП.

На фото з місця ДТП видно, що подія сталася на тротуарі біля житлового будинку, що поряд з пам’ятником Шевченку, автомобіль-винуватець аварії належить одній зі служб таксі.

Також у патрульні поліції розповіли про нічну ДТП на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, де вантажівка в’їхала у колесовідбійник.

«Близько 5 ранку 7 лютого на 184 км траси Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля ГАЗ 330202, 1992 року народження, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та скоїв наїзд на перешкоду, а саме на колесовідбійник. Травмованих немає», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 лютого 2020 на Покровській у Житомирі сталася подвійна ДТП: Renault в’їхав у Volkswagen та припарковану Toyota

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП таксі вантажівка колесовідбійник  
Матеріали по темі