Події

​Чоловік з Житомирської області, який до смерті побив співмешканку, отримав 9 років в’язниці

7 February 2020, 14:50

Чоловіка з Попільнянського району засудили до 9 років позбавлення волі за вбивство співмешканки та крадіжки.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області з посиланням на інформацію Коростишівської місцевої прокуратури.

«Коростишівською місцевою прокуратурою здійснено публічне обвинувачення у справі за фактом умисного вбивства та крадіжок, скоєних жителем Попільнянського району. У ході судового розгляду встановлено, що у листопаді 2018 року між жінкою і її співмешканцем, з яким вона проживала у власному будинку, на побутовому ґрунті виникла суперечка. Під час з’ясування стосунків чоловік завдав потерпілій металевим предметом численні удари по голові та тулубу, від яких жінка померла. Крім цього, установлено, що чоловік протягом жовтня-листопада 2018 року скоїв низку крадіжок», - йдеться у повідомленні.

Прокурор у суді навів достатньо доказів, що беззаперечно довели вину обвинуваченого у скоєнні умисного вбивства та серії крадіжок.

«Вироком Андрушівського районного суду особу визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст.115 (умисне вбивство), ч.ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) КК України та засуджено до 9 років позбавлення волі. На даний час вирок набрав законної сили», - поінформували в прокуратурі.

Нагадаємо, 12 листопада 2018 року у зведенні за тиждень тодішній очільник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко повідомляв про вбивство жінки в Попільнянському районі.

«У Попільнянському районі поліцейські затримали 41-річного чоловіка за обґрунтованою підозрою у причетності до вбивства 34-річної співмешканки. Тіло жінки з слідами побоїв було виявлене за місцем спільного проживання подружжя», - йшлося у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 року 7 років в’язниці отримала жінка з Попільнянського району, яка вступилася за матір і вбила двоюрідного брата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вирок суд Попільня  
Матеріали по темі