Економіка

​Шведсько-українська ІТ школа Beetroot Academy в Житомирі

10 February 2020, 11:06

Курси програмування, дизайну та маркетингу викладатимуть в школі Beetroot Academy в Житомирі. Тут працюють досвідчені розробники та дизайнери, серед партнерів – регіональні та міжнародні ІТ-компанії, а навчання проходить у дружній атмосфері. Академія працює за принципом соціального підприємництва – позитивний вплив на суспільство важливіший за прибуток.

Влітку 2018 року Beetroot Academy підписала договір партнерства зі Швецією. За підтримки Швеції в Україні буде 20 академій. Тепер Beetroot Academy починає працювати В Житомирі. Відкриття відбудеться о 18:30, 11 лютого в конференц-залі готелю Reikartz за адресою: Замковий Майдан, 5/8. Деталі – за посиланням.

Що таке Beetroot Academy

Засновники школи – шведи Густав Хенман та Андреас Флодструм, відкрили IT-компанію Beetroot у 2012 році. Beetroot підбирає команди розробників для клієнтів з усього світу. У 2018 році Beetroot стала однією зі швидкозростаючих ІТ-компаній в Україні. В компанії – домашня атмосфера та корпоративна культура, які подобаються ІТ-фахівцям.

Після революційних подій в Україні засновники Beetroot відкрили Beetroot Academy – корисну для суспільства ініціативу. За 5 років з’явилося 16 шкіл. В лютому 2020 відкриються ще дві локації – Житомир та Дніпро.



Курси закінчили більш ніж 2500 людей, 70% із них вже працюють в ІТ. Вони розвивають ІТ-спільноти рідних міст, підвищують свій рівень життя та стають новим середнім класом країни.

В академії періодично є стипендії для різних категорій населення: воїнів АТО, переселенців, людей з інвалідністю. Також Beetroot Academy руйнує гендерні стереотипи про те, що “програмувати можуть лише чоловіки”.

Що викладають в академії

Студенти вивчають розробку, дизайн, маркетинг, проєктний менеджмент, HR. Всі програми побудовані на основі вимог ринку. В Житомирі цього семестру запускаємо курси з Front-End розробки, UI/UX дизайну, Python та Digital маркетингу.

Навчання проходить за методом “перевернутого класу”. Вдома студенти дивляться відео із теорією, а на заняттях – програмують або розробляють дизайн. Крім того, Beetroot Academy проводить майстер-класи, лекції, зустрічі із викладачами.

Де працюють випускники

Випускники співпрацюють із клієнтами по всьому світу, відкривають власні студії розробки та дизайну в Україні. Роботи є на сайті академії, а дизайн-роботи – ще й на Behance, де є портфоліо дизайнерів з усього світу.

На відкритті ви зможете послухати про історію заснування та плани Beetroot Academy на майбутнє. Дізнаєтесь про програми курсів, поставите питання та поспілкуєтесь із членами команди школи. А як пройшов 2019 рік в Beetroot Academy – читайте за посиланням.

Деталі навчання та співпраці у Житомирі - за посиланням, або за телефоном: +38(096)726-26-09.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі