Здоров'я

​Спеціалізований Центр хірургії відкрили в клініці «Медібор» у Житомирі

11 February 2020, 10:27

Центр хірургії відкрили в клініці «Медібор». В Житомирському регіоні це перше спеціалізоване приватне хірургічне відділення, спрямоване на проведення операцій одного дня. Вузька спеціалізація закладу дозволяє команді зосередитися на високій якості та вдосконаленні лікувального процесу.

Головна перевага Центру хірургії – застосування ефективних, безпечних та органозбережних методик лікування.

Центр працюватиме за більш як 10-ма напрямками. Нині відкрито гінекологічне оперативне лікування з гістероскопіями (сучасний метод малоінвазивного обстеження та лікування порожнини матки без розрізів чи проколів) та виконуються мамологічні операції.

Важливо, що вже за кілька годин після оперативного втручання пацієнтки готові повернутися додому. Таких прогнозів досягають індивідуальним підходом у розробці програми лікування, застосуванню сучасних оперативних технологій. Уже на етапі призначення операції лікар планує діагностичну підготовку та ретельне обстеження пацієнтки. Це дозволяє проводити чітке дозування анестезії з урахуванням стану та діагнозу. Саме тому в ході операції життєві показники вдається тримати під постійним контролем бригади досвідчених лікарів, а метод проведення операції добирають для кожного конкретного випадку.

Операційна Центру хірургії відповідає світовим стандартам технічного оснащення. Тут, за останнім словом медичної науки, встановлені точна хірургічна апаратура, якісне операційне освітлення, сучасні анестезіологічне обладнання та операційний стіл. В роботі використовуються лише одноразові витратні матеріали. Але головна складова успіху – вмілі та дбайливі руки лікарів!

В Центрі хірургії «Медібор» готові до будь-яких викликів. Реанімація укомплектована апаратурою для контролю, стабілізації і відновлення життєвих показників. Здоров’я і безпека пацієнтів – найвища цінність!

Важлива складова програми лікування – швидке післяопераційне відновлення. Наші пацієнтки з легкістю повертаються до звичного ритму життя. Важливо, що в Центрі хірургії проводять органозбережне оперативне лікування, що дозволяє одночасно усунути гінекологічну чи мамологічну проблеми, відновити здоров’я та зберегти жіночість.

Спеціалізований Центр хірургії «Медібор» – це високий рівень сервісу: затишні та просторі палати з кондиціонером, системою УФ-фільтрації повітря, ортопедичним багатофункціональним ліжком, пультом невідкладного виклику медика, телевізором та холодильником, стерильною ванною кімнатою та одноразовими предметами особистої гігієни. Не потрібно збирати сумки для госпіталізації. В Центрі хірургії «Медібор» вже подбали про Ваше комфортне перебування.

Досвідчені лікарі гарантують пацієнткам надійну партнерську підтримку в програмі лікування, надаючи консультативний післяопераційний супровід.

Якщо Вам не потрібне оперативне втручання – лікар про це скаже! Тоді запропонує альтернативну медичну допомогу.

В Центрі хірургії «Medibor» лікують не хвороби, а відновлюють здоров’я людей.

Детальніше на нашому сайті: https://medibor.com/ua/uslugi/tsentr-khirurgii/gisteroskopiya/


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор  
Матеріали по темі