Політика

Біля офісу АТ «Житомиргаз» влаштували акцію з партійними прапорами та спалюванням платіжок

13 February 2020, 11:33

Біля офісу АТ «Житомиргаз» 13 лютого влаштували акцію проти двох платіжок за газ.

Спочатку обласна організація ВО «Свобода» закликала житомирян прийти в четвер, 13 лютого, на пікетування «Житомиргазу» й висловити протест проти газових махінацій. Згодом ГО «Національні дружини» розіслали анонс, вказавши, що вони спільно з ГО «Традиція та Порядок» та ВО «Свобода» проведуть пікет під ПАТ Житомиргаз (вул. Фещенка-Чопівського 35).

Свободівці прийшли на акцію з партійними прапорами й перед камерами палили платіжки за газ.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, 11 лютого 2020 року на засіданні НКРЕКП схвалили проєкт рішення, який удосконалює механізм визначення плати за послуги розподілу природного газу для побутових споживачів, які є новими або які протягом минулого газового року не споживали природний газ.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2020 року українці отримали дві платіжки: одна – за спожитий об’єм газу, інша – за транспортування газу, де житомиряни мають платити 1,07 грн/кубометр, що втричі більше, ніж у Києві. В акціонерному товаристві «Житомиргаз» пояснили, що розмір оплати за транспортування для кожного клієнта буде індивідуальним і залежатиме від тарифу та обсягу споживання у попередній газовий рік. 30 січня в райцентрі Малин Житомирської області люди на акції протесту проти плати за транспортування спалили платіжки за газ. на позачерговій сесії Житомирської міської ради 7 лютого 2020 року депутати проголосували за звернення до керівництва держави щодо плати за транспортування природного газу споживачам: текст збиралися узгодити потім.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція газ тариф "Свобода" Житомиргаз  
Матеріали по темі