Події

​У Житомирській області закрили 29 нелегальних АЗС і нарахували штрафів на 6 мільйонів

14 February 2020, 13:39

У Житомирській області перевірили 246 автозаправних станцій. За результатами перевірок 29 з них закрили і нарахували штрафних та фінансових санкцій на 6 млн грн.

Про це повідомляють на сайті Житомирської ОДА.

«За результатами роботи Центру в області вже перевірили 246 об’єктів: припинено діяльність – 29 АЗС; складено адміністративних протоколів – 11; розпочато кримінальних проваджень – 18; вилученого пального 93 тонн, на суму – 2,1 млн грн.; накладено арешт на пальне – 26,4 тонни; нараховано штрафних та фінансових санкцій – 6 млн грн.; вилучено обладнання на суму – 2,2 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Прокуратура Житомирської області 14 лютого повідомила Житомир.info, що Коростишівською місцевою прокуратурою виявлено, що приватне товариство через автозаправку у місті Малині реалізовує пальне без ліцензії.

«За фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення та використання офіційних документів). У ході досудового розслідування установлено, що з липня 2019 року роздрібний продаж пального у місті Малині здійснюється без передбаченої чинним законодавством ліцензії на здійснення такого виду господарської діяльності. Протиправні оборудки «бензинових комерсантів» викрито та припинено спільними діями Коростишівської місцевої прокуратури, Малинського МРВ УСБУ в області, ГУ ДФС в області та Малинського відділення поліції. Коростишівська місцева прокуратура принципово реагує на кожний факт незаконного продажу пального», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 21 січня на колегії Житомирської ОДА звітували про боротьбу з нелегальними АЗС та гральним бізнесом

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС перевірка штраф  
Матеріали по темі