Події

У Житомирській області поліція і пожежники врятували двох школярів, які опинилися серед річки на човні без весел

17 February 2020, 09:40

16 лютого у селищі Миропіль Романівського району Житомирської області поліцейські спільно з пожежниками рятували двох хлопців, яких на човні течією прибило до льоду посеред річки Случ.

Про це повідомив сайт Твій Романів з посиланням на Романівське відділення поліції.

«Другокласник та п’ятикласник Миропільської гімназії на човні опинилися посеред річки Случ і самостійно не могли вибратися. Свідки викликали рятувальників, а ті у свою чергу повідомили в поліцію. Пожежники спільно з поліцейськими допомогли доправити хлопців до берега, де їх оглянули медики «швидкої», яку викликали працівники сектору реагування патрульної поліції Романівського ВП. Хлопці нині в безпеці», – розповіла Твій Романів інспектор з ювенальної поліції Романівського ВП Наталія Ангішева.

У Романівському РС УДСНС виданню повідомили, що хлопців у човні прибило до криги. Весел у човні не було. Хлопці намагалися самотужки вибратися з допомогою палок, але це їм не вдалося. Миропільські пожежники, які прибули на виклик, спільно з поліцейськими за допомогою рятувальної мотузки витягли човен до берега, де на хлопців уже чекала «швидка».

Нині у поліції з’ясовують усі обставини ситуації, зокрема, чому хлопці самі опинилися посеред річки. В поліції просять батьків дбати про дітей, нагадати їм про правила поведінки і про небезпеку тонкого льоду.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2020 року в селі Квітневе Попільнянського району Житомирської області бійці ДСНС врятували чоловіка, який провалився в крижану річку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Миропіль Романівський район лід крига рятувальники  
Матеріали по темі