Новини компаній

​ Нижня білизна «Клео»: щоб почувати себе королевою за будь-яких обставин

17 February 2020, 11:39

Жіноча білизна − це не просто утилітарна частина гардеробу, а важлива деталь стильного образу. Правильний її вибір дозволяє відчувати себе неперевершеною у будь-якій ситуації. Саме цю мету взяв за основу своєї діяльності бренд білизни «Клео». В асортименті цієї марки є все, щоб кожна представниця прекрасної статі змогла сповна підкреслити свою жіночність, не жертвуючи комфортом:

  • FUNCTIONAL – лінійка, виконана в класичних кольорах. Завдяки розмаїттю форм можна підібрати білизну, яка найкраще підійде до фасону одягу, забезпечивши оптимальну підтримку;
  • COTTON – якісна бавовняна білизна для тих, хто ставить на перші позиції зручність і гігієнічність;
  • FASHION – вишукані моделі, створені з урахуванням найактуальніших модних тенденцій Європи;
  • SO SEXY – колекція, яка допоможе розкрити всі грані привабливості та додасть пікантності в особисте життя;
  • LIMITED – це білизна для цінительок оригінальних рішень. Випущені обмеженими тиражами, такі комплекти зроблять яскравий акцент на неординарності натури.
  • SIZE PLUS – лінійка, створена для того, щоб власниці розкішних форм почувались у гармонії з собою.

Моделі кожної із колекцій спроектовані таким чином, щоб можна було підібрати варіант до особливостей фігури, аутфіту, і просто – під настрій.

Готові рішення і свобода поєднань: комплекти і окремі елементи

Під маркою «Клео» випускаються як готові комплекти білизни, так і її елементи зокрема. Перший варіант підходить тим дівчатам і жінкам, які полюбляють вивірені рішення, і не бажають тратити свій час на самостійне комбінування. У такому випадку доцільними будуть і боді – їх стильний вигляд і зручність вже підкорили багатьох юних леді і зрілих дам.

А придбання бюстгальтерів, трусиків та інших деталей образу окремо – вибір красунь, які бажають підкреслювати свою індивідуальність в усьому. Крім того, самостійний підбір верху і низу дає можливість створити гармонійний набір у випадку, якщо фігура має контрастні параметри (фігура «груша» чи «перевернутий трикутник»).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Клео білизна  
Матеріали по темі