Події

У Малині зникли прапори біля меморіалу Героям російсько-української війни, поліція проводить перевірку

17 February 2020, 14:59

Поліцейські розпочали відповідні перевірки за фактом відсутності стягів на флагштоках біля Меморіалу Героїв російсько-української війни у місті Малин Житомирської області. 17 лютого до меморіалу виїжджала слідчо-оперативна група Малинського відділення.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські провели огляд пам’ятного знака та навколишньої території. У результаті зафіксували відсутність на флагштоках трьох прапорів. Інших пошкоджень самого меморіалу та атрибутики не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Нині розпочаті перевірки щодо обставин зникнення стягів з флагштоків.

Заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор зазначив, що маршрути зовнішніх нарядів поліції на території регіону максимально наближені до місць розташування пам’ятних меморіалів, обелісків, поховань з метою попередження та недопущення фактів наруги чи пошкоджень.

«Подібні дії є неприпустимими, відтак реагування на них поліцейських буде адекватним», – наголошують у поліції.

Зазначимо, що 25 серпня 2019 року сайт ІнфоМалин повідомляв, що у парку Героїв російсько-української війни відбулося освячення пам'ятника воїнам Малинського району, які загинули на сході України, захищаючи нашу державу від російського агресора.

Фото з сайту ІнфоМалин

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2019 року слідчі Коростенського відділу поліції розпочали кримінальне провадження щодо наруги над державними символами. Один з користувачів соціальної мережі виклав на сторінці відео із записом пошкодження прапора України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин меморіал прапор пам’ятник  
Матеріали по темі