Події

У Коростені автобус з пасажирами врізався в стовп: помер 66-річний водій

19 February 2020, 09:27

Вранці 19 лютого у Коростені по вулиці Академіка Курчатова автобус з пасажирами врізався у стовп. За попередньою інформацією – 76-річному водієві стало погано. Чоловік помер на місці ДТП.

Про це повідомляють на сайті Коростень today.

«Жахлива аварія на Подольській по вул. Курчатого. Автобуса з пасажирами врізався в стовп. Пасажири живі. 76 річний керманич автобусу помер. Йому стало зле під час руху автобусу», – йдеться в повідомленні.

В ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що на даний час пасажирів автобусу обстежують медики і всі обставини встановлюються.

«За попередньою інформацією водієві автобуса стало погано, він загинув. Пасажирів зараз обстежують, потерпілі без складних травм, попередньо двоє чи троє, зараз уточняємо», – зазначили у поліції.

Пізніше на сайті поліції повідомили, що водію автобуса 66 років.

«За попередньою інформацією, 66-річний водій пасажирського автобуса ПАЗ-4234, що працював на міському маршруті, рухаючись вулицею м. Коростеня, вчинив зіткнення з електроопорою. У результаті керманич загинув на місці події. Двоє пасажирів транспортного засобу, 56-річна та 63-річний коростенці, звернулись до місцевої лікарні для надання медичної допомоги. Нині вони проходять обстеження», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня у Житомирі на Перемоги зіштовхнулись Seat та автобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус пасажири ДТП Коростень  
Матеріали по темі