Місто

Преміальний Jeep і компактний Mini – вигідна пропозиція на кросовери з США від компанії «Автосіті» у Житомирі

20 February 2020, 16:00

Кросовери поєднують в собі сильні сторони позашляховика, мінівена та хетчбека. В цих автомобілях ви будете впевнено почувати себе і на легкому бездоріжжі, і в міських умовах. В таких машинах комфортно і водієві, і пасажирам.

Компанія «Автосіті», яка займається доставкою автомобілів прямісінько з США, пропонує два кросовери за дуже вигідною ціною: це легкий та компактний MINI Countryman та преміальний кросовер Jeep Cherokee 2019 року випуску, майже без пробігу!

MINI Countryman оснащений чотирициліндровим бензиновим двигуном в 1,6 літри – в комбінованому режимі він витрачає всього 6-8 літрів палива на сотню кілометрів, в той же час він доволі прудкий – до 100 км/год він розганяється менш ніж за 10 секунд. В салоні Mini Countryman комфортно розташується п’ятеро людей, але автомобіль доволі компактний і не буде створювати проблем у місті. У компанії «Автосіті» це авто 2016 року випуску можна придбати за 9400 $.

Ще одна цікава пропозиція від Autocity – Jeep Cherokee. Це сучасний кросовер преміумкласу з потужним двигуном і автоматичною трансмісією. Щоденні поїздки на цьому SUV будуть максимально комфортні. Також цьому Jeep підкориться бездоріжжя, але враховуючи, які в нас дороги – повний привід може стати в нагоді будь-якого дня.

У «Автосіті» можна придбати «свіжий» Jeep Cherokee 2019 року, і майже без пробігу – всього 911 миль! Вартість автівки 16 тисяч доларів. Навіть з врахуванням косметичного ремонту, ця пропозиція значно вигідніша за аналогічні варіанти на вторинному ринку українських авто. Вже 8 березня автомобіль прибуде в Україну зі Сполучених Штатів!

Звертайтеся до Autocity:
+38 (098) 480-11-66;
м.Житомир, вул. Гагаріна, 17
https://autocity.zt.ua/
https://www.facebook.com/autocity.usa/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі