Місто

​У Житомирі відкрили четвертий магазин популярної мережі «Червоний маркет»

25 February 2020, 09:51

У Житомирі відкрили новий магазин популярної мережі «Червоний маркет». Саме тут ви можете знайти усі необхідні товари для вашого дому, одяг, біжутерію, косметику, аксесуари для телефонів, засоби особистої гігієни та багато іншого.

«Нарешті ми відкрилися! Це вже не перший магазин у цьому місті. Ми пропонуємо нашим клієнтам, гостям купувати без переплат. У нас дуже багато побутової хімії, канцтоварів, іграшок, парфумів. Все це ви можете придбати з великою економією. Запрошуємо усіх житомирян», - говорить керівник відділу маркетингу та реклами Ірина Калитенко.


Окрім низьких цін, покупці хвалять мережу магазинів Червоний маркет за великий асортимент товару.

«Я в «Червоному маркеті» постійно купую все, від миючих до косметичних засобів, тому я дуже задоволена. Тут завжди приємне спілкування, завжди підкажуть, допоможуть. Також великий асортименту товару. Він постійно є, тому приємно приходи та находити те, що тобі необхідно», - зазначає Альона.

Житомирянка Марія постійно купує товари для себе і для дому у «Червоному маркеті». Розповідає: зручно, що все можна придбати в одному місці.

«Мені сподобалися парфуми, дуже гарно пахнуть, і ціни хороші. В «Червоному маркеті» завжди можна знайти те, що хочеш. Навіть коли йду купити щось конкретне, одразу можу докупити ще щось. Тому ходжу в магазин кожного дня», - каже Марія.

У перші дні роботи магазину його працівники влаштували для покупців свято: знижки, конкурси для дорослих та малечі, а також розіграш призів.

Розташований новий магазин у самісінькому центрі, на площі Перемоги, 3 (ТРЦ «Молодіжна мода»).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: червоний маркет магазин  
Матеріали по темі