Місто

Чи правда те, що в Житомирі можна скласти міжнародні іспити з англійської?

25 February 2020, 10:49

Щороку мільйони людей по всьому світу складають іспити на підтвердження знання англійської мови. Комусь це потрібно для постійного підтвердження рівня по роботі або для отримання робочої візи. Наприклад, щоб отримати візу на агростажування в Данії, потрібно скласти кембриджський іспит А2 Кеу (раніше екзамен називався КЕТ). Для вступу в університети Європи теж необхідно підтвердити навички володіння мовою, найчастіше це рівень В2. Сертифікат міжнародного іспиту з англійської зараховується, як оцінка ДПА з іноземної мови в 9-му та 11- класах.

Раніше складання таких іспитів було можливим лише в інших містах України. Зараз же скласти міжнародний екзамен та отримати омріяний сертифікат можна і в Житомирі.


З 2019 року WinWin Educational Center офіційно має право проводити кембриджські іспити з англійської мови та видавати міжнародні сертифікати, що є дійсними по всьому світу.

Екзамени, які можна скласти у WinWin:

  • для дорослих: A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, B1 Business Preliminary, B2 Business Vantage і C1 Business Higher;
  • для дітей: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools;
  • для викладачів англійської: усі модулі TKT.

Такі іспити приймають більшість учбових закладів та роботодавців світу. Основною перевагою є те, що сертифікат екзамену не має терміну дії і пожиттєво підтверджує рівень володіння англійською, тобто сертифікатом без проблем можна скористатися через декілька років від дати складання.

Для студентів школи та підготовчих центрів діють додаткові знижки на екзамени від 5% до 100%.

Офіційний екзаменаційний центр WinWin знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Шевченка,18а. Урочисте відкриття центру із представниками Кембриджу заплановано на 10 квітня.

Зареєструватися на бажаний іспит можна в декілька кліків. Обирайте дату складання і відправляйте заявку на сайті WinWin: http://bit.ly/3bQXK8A

Крім іспитів, у WinWin навчають англійській дорослих та дітей. Школа працює за методикою повного занурення в англомовне середовище. Викладачі WinWin сертифіковані відповідно до міжнародного стандарту CELTA.

Більше інформації про іспити та навчання можна дізнатися за номером: 0672507987 або за посиланням: http://bit.ly/3bQXK8A

Офіційна сторінка instagram - www.instagram.com/winwinzt

Офіційна сторінка fb - www.facebook.com/winwin.edu.zt

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі