Події

На вулиці райцентру перехожі знайшли житомирянина та викликали «швидку», лікарі діагностували переохолодження

25 February 2020, 11:15

Упродовж останніх двох діб двоє людей у Житомирській області постраждали внаслідок переохолодження.

Інформацію про це 25 лютого Житомир.info надав головний спеціаліст управління з питань ЦЗ населення та оборонної роботи Житомирської ОДА Микола Мінчук.

Так, у Коростишівську районну лікарню потрапив житомирянин, якого перехожі знайшли на вулиці.

«23 лютого до реанімаційного відділення Коростишівської центральної районної лікарні, з діагнозом «загальне переохолодження тіла», госпіталізовано мешканця Житомира, 1970 року народження. Як з'ясувалося, випадкові перехожі знайшли лежачого на вулиці чоловіка та викликали «швидку». Постраждалий ще перебуває в лікарняному закладі. Наразі його життю нічого не загрожує», – йдеться у повідомленні.

Наступного дня з аналогічним діагнозом потрапив до травматологічного відділення Овруцької центральної міської лікарні 52-річний житель села Корчівка.

«Чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Лежачим на вулиці його знайшли односельці. Чоловіка доправили до лікувального закладу. Наразі стан здоров'я постраждалого задовільний», – поінформували в райдержадміністрації.

В управлінні з питань ЦЗ населення та оборонної роботи зазначають, що загалом з початку нинішнього року від переохолодження організму в області померло двоє осіб, ще 5 – постраждали.

Нагадаємо, 12 лютого 2020 року до Ємільчинської лікарні доставили 37-річного чоловіка з загальним переохолодженням тіла.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2020 року в одному з сіл Новоград-Волинського району Житомирської області на базарі люди знайшли непритомного і побитого48-річного чоловіка, який згодом помер у лікарні через загальне переохолодження тіла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження  
Матеріали по темі