Місто

У Житомирі інспекція з благоустрою переймається шматками неприбраної реклами біля білбордів: надіслали власникам попередження

28 February 2020, 12:37

До редакції Житомир.info звернулася житомирянка, обурена неохайним виглядом території довкола рекламних щитів, встановлених на Київському шосе.

«Кругом розкидане це сміття – величезні шматки плакатів з білбордів. Це дуже неприємно. Я вчу своїх дітей не сміти, а тут спостерігаємо таке дорогою до школи», – нарікає житомирянка Дарія.

Описану ситуацію жінка підкріпила відповідними фотографіями.

Хто повинен слідкувати за територією довкола рекламних щитів та куди звертатися житомирянам, які не бажають миритися з подібним, Житомир.info запитав у керівника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрія Юзвинського.

«Дійсно, подібні ситуації є у місті. Власникам білбордів ми надаємо приписи, складаємо адміністративні протоколи. Так співпало, що якраз учора, 27 лютого, ще не знаючи про озвучену проблему саме на Київському шосе, я дав доручення начальнику лінійного відділення написати усім без винятку власникам білбордів листи-попередження, аби вони контролювали свою територію, довели там усе до ладу, поприбивали. Сьогодні ці листи відправимо. Якщо ж власники рекламних банерів не відреагують на попередження, складатимемо адміністративні матеріали. Житомиряни, які помічають подібну ситуацію, можуть телефонувати до нас за номером: 43-84-65», – зазначив Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня 2019 року на святкуванні дня мікрорайону Маликова у Житомирі на дітей впав металевий банер: травми отримали хлопчик і 3 дівчинки.

Житомир.info

Фото зроблені 25 лютого на Київському шосе (на відрізку дороги від школи №10 до військкомату). До вечора 27 лютого ситуація не змінилася:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: білборд сміття  
Матеріали по темі