Події

У поліції перевіряють обставини стрілянини біля Понінківської фабрики, про яку повідомили жителі Житомирської області

2 March 2020, 12:20

До Баранівського відділення поліції Житомирської області 1 березня надійшло звернення жителів смт Першотравенська щодо подій уночі на березі річки Хомора. За словами заявників, під час фіксації ними забруднення водойми вони чули постріл, а згодом знайшли гільзу.

Про це 2 березня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо відомо, що кілька жителів селища Першотравенська уночі з 29 лютого на 1 березня знаходились неподалік смт Понінок Полонського району Хмельницької області на березі річки Хомора з метою виявлення та фіксації фактів викиду шкідливих речовин у водойму місцевим підприємством.Після проведення ними відеозйомки та повернення до свого автомобіля заявники почули постріл зі сторони транспортного засобу, що знаходився неподалік. Нині уся надана заявниками інформація перевіряється у рамках кримінального провадження. Попередня правова кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Очевидиця подій Анна Собецька 2 березня на своїй сторінці у мережі Facebook опублікувала відео, на якому видно гільзи зі зброї.

«Після стількох перевірок, безмежної кількості аналізів, відеодоказів, гроші беруть верх над здоровим глуздом!!! Жителі що шукають правди ризикують своїм життям!!!», – написала Анна.


Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого у житомирських аптеках медичні маски були у дефіциті і ціни суттєво відрізнялися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Понінківська фабрика стрілянина поліція річка забруднення Хомора Случ  
Матеріали по темі