Місто

​Економте на послугах евакуатора: оренда автомобільного лафета у Житомирі від компанії «Автосіті»

3 March 2020, 15:45

Власники автомобілів регулярно стикаються з потребою перевезти свою машину: на стоянку, в гараж чи автосервіс після поломки або ДТП. Найчастіше водії користуються послугами евакуаторів, але це задоволення не з дешевих. Альтернатива є: автомобільний лафет. Це спеціальний причіп, на якому можна транспортувати автівку на іншій своїй машині, або попросити про допомогу товариша.

Купувати лафет для власних потреб є сенс тільки якщо вам потрібно регулярно перевозити машини. В іншому випадку він не окупиться. Хороший автопричіп коштує як автомобіль, 4 тисячі доларів і більше, крім того - потребує догляду, місця для парковки, реєстрації та техогляду. Для разових потреб лафет краще брати в оренду.

Компанія «Автосіті», яка займається доставкою автомобілів з США, надає послуги оренди лафетів для перевезення авто. Причіп з вантажопідйомністю 2,7 тони, можна взяти у Житомирі на добу всього за 600 гривень. Можлива також довгострокова оренда.

«Автосіті» - компанія, яка вже 4 роки займається автомобілями з аукціонів США. Зараз у наявності є два американських кросовери: преміальний Jeep і компактний Mini, які ви можете придбати за дуже вигідною ціною.

Звертайтеся до Autocity:
+38 (098) 480-11-66;
м.Житомир, вул. Гагаріна, 17
https://autocity.zt.ua/
https://www.facebook.com/autocity.usa/


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автосіті евакуатор лафет  
Матеріали по темі