Події

Поліція затримала житомирянина, який під час конфлікту в гаражному кооперативі на Богунії поранив чоловіка

4 March 2020, 12:41

Поліція затримала підозрюваного у нанесенні поранень жителю Житомира.

Про це 4 березня повідомив відділ комунікацій поліції Житомирської області.

«Увечері 3 березня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про ножове поранення 40-річного чоловіка. Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження йому завдав місцевий житель під час конфлікту. Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного у причетності до події. Триває з’ясування всіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловіка, доставленого до лікарні, було поранено на території одного з міських гаражних кооперативів. На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Попередньо, близько 20-ї поблизу одного з гаражів між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого один з них наніс кілька ударів ножем своєму опоненту та з місця події втік. У доставленого до лікарні 40-річного житомирянина діагностували проникаючі поранення грудної клітини, його прооперували.

«Ми встановили особу іншого учасника інциденту, 46-річного жителя обласного центру, та відразу ж розпочали його розшук. У результаті вже вранці 4 березня оперативники карного розшуку доставили його до відділу. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», - прокоментував начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.

Триває подальше встановлення всіх обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як стало відомо Житомир.info, конфлікт між чоловіками стався на території гаражного кооперативу «Промінь», який розташований в мікрорайоні Богунія, на вулиці Індустріальній.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вночі 4 березня 2020 року в ході раптового конфлікту чоловік ножем поранив 50-річну співмешканку: жінку госпіталізували, а чоловіка взяли під варту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж конфлікт поліція поранення гаражний кооператив  
Матеріали по темі