Влада

​Мінсоцполітики погодило закупівлю меблів та техніки для житомирського «Прозорого офісу»

4 March 2020, 13:04

Відкриття першого в Житомирі «Прозорого офісу» на Польовій затримується через відсутність меблів та комп’ютерної техніки, закупівля яких здійснюватиметься централізовано профільним міністерством. 3 березня на засіданні робочої групи в міністерстві соціальної політики таки погодили закупівлю для житомирського «Прозорого офісу», тож треба почекати ще приблизно три місяці.

Про це 4 березня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради доповіла директор департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір.

«Вчора відбулося засідання робочої групи в Міністерстві соціальної політики. Було погоджено те, що закупівля меблів та техніки для нашого «Прозорого офісу» буде здійснюватися у пакеті закупівель Мінсоцполітики. Уже в нас все підготовлено і має бути сьогодні підписано міністеркою. Тож буде проведена закупівля. Орієнтовні терміни - приблизно близько трьох місяців. Тобто усе погоджено, меблі, комп’ютерна техніка і все необхідне обладнання буде закуповуватися, треба лише трошки почекати», - зазначила Вікторія Краснопір.

Готовність спеціалістів до відкриття нового ЦНАПу у форматі «Прозорого офісу» підтвердила і начальник центру надання адміністративних послуг Сюзанна Галецька.

Нагадаємо, у листопаді 2019 радник мера Олександр Черняхович розповідав, що реконструкцію і всі ремонтні роботи у ЦНАПі на Польовій завершено, але «Прозорий офіс» досі не відкрили через затримку з тендером на меблі та техніку, який проводить Мінсоцполітики. Тоді він назвав орієнтовну дату відкриття ЦНАПу – кінець 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 року в Житомирі почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій в адмінбудівлі Корольовської райради міста. Тендер на 35 млн грн на реконструкцію будівлі виграло ТОВ «Зодчество ЛТД». Наприкінці жовтня 2019 з підрядником ТОВ «Зодчество ЛТД» уклали договір ще на 34 млн грн, аби завершити реконструкцію «Прозорого офісу» на Польовій.

У лютому 2020 стало відомо, що посадовців управління капітального будівництва Житомирської міськради підозрюють у зловживанні владою під час реконструкції приміщень для «Прозорого офісу» на Польовій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Прозорий офіс Польова ЦНАП 
Матеріали по темі