Місто

Наприкінці березня житомиряни зможуть проголосувати за кращий проєкт громадського простору: кінотеатр, бульвар чи вежу

4 March 2020, 17:59

Наприкінці березня житомиряни зможуть обрати кращий загальноміський громадський проєкт. На голосування винесли три проєкти: реконструкція кінотеатру «Жовтень» у виставковий центр, благоустрій Нового бульвару, створення багатофункціонального простору в будівлі Водонапірної башти.

Про це йдеться в розпорядженні мера Житомира Сергія Сухомлина від 2 березня, опублікованого на сайті міськради 4 березня.

«Винести на загальноміське голосування проєкти згідно з переліком. Організувати голосування за кращий загальноміський громадський проєкт Житомирської міської об’єднаної територіальної громади відповідно до календарного плану реалізації етапів конкурсу», - йдеться у розпорядженні.

Скрін додатку до розпорядження

Голосування проводитимуть на платформі «Єдина платформа місцевої електронної демократії» та у приміщенні Житомирської міської ради з 23 березня до 1 квітня 2020 року (з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 та з суботи до неділі – з 11:00 до 15:00).

Нагадаємо, у січні 2020 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин назвав три великі проєкти бюджету участі, з яких житомиряни зможуть обрати один. На той час міський голова розповідав про створення дитячого експериментаніуму в кінотеатрі «Космос», реконструкцію Старого бульвару, реконструкцію Нового бульвару.

Як повідомляв Житомир.info, 11 листопада 2019 року в програмі «Тема дня» на Житомир.info, відповідаючи на запитання слухачів, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин казав, що у грудні 2019 року житомирянам запропонують проголосувати за реконструкцію кінотеатру «Космос» під дитячий експериментаніум або підтримати два інших проєкти нового бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проєкт голосування реконструкція  
Матеріали по темі