Події

​У селі Житомирської області чоловік з ножем напав на жінку заради тисячі гривень

5 March 2020, 12:15

У одному із сіл Чуднівського району Житомирської області 4 березня у будинок місцевої жительки прийшов односелець, погрожуючи господарці ножем, відібрав у неї тисячу гривень.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Увечері до Чуднівського відділення поліції звернулась 44-річна жителька с. Волосівки, яка повідомила про напад односельчанина і заволодіння її грошима. На місце події виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи місцевого відділу. Правоохоронцям жінка поскаржилась на односельчанина. За її словами, чоловік прийшов до її оселі напідпитку з вимогою позичити йому грошей. Отримавши відмову, він повів себе агресивно: схопив ножа і, погрожуючи господарці фізичною розправою, забрав таки тисячу гривень готівки. Потому залишив її обійстя.

За інформацією поліції, підозрюваного виявили за місцем його проживання. Частину грошей він вже встиг витратити. Про 29-річного чоловіка відомо, що він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень.

Відомості за вказаною подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження. За чинним законодавством чоловікові загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 15 лютого 2020 року біля залізничної станції у Бердичеві перехожий напав на 21-річну жінку та гострим предметом порізав їй шию. Дівчина здійняла галас, і нападник втік. Чоловіка затримали і 19 лютого оголосили йому про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднівський район напад поліція  
Матеріали по темі