Суспільство

​Образився на бабусю і пішов спати в собачу будку – у селі Житомирської області знайшли зниклого 9-річного хлопчика

5 March 2020, 16:43

Поки рідні і поліція шукали 9-річного жителя одного із сіл Черняхівського району, хлопчик спав у будці для собаки. До поліції про зникнення онука ввечері 4 березня повідомила бабуся.

Про це 5 березня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Працівники поліції негайно виїхали за вказаною жінкою адресою, де з її слів з’ясували обставини. Виявилось, бабуся наглядала за хлопчиком, який повернувся зі школи, і зробила зауваження щодо його тривалих ігор у мобільному телефоні. Потому жінка пішла у літню кухню готувати вечерю. Коли ж повернулась, дитини у будинку не було. Не відгукувався онук ніде в обійсті. Після самостійних невдалих пошуків, до яких приєдналась після повернення з роботи і мама хлопчика, було вирішено звернутись за допомогою правоохоронців. Уже за годину спільних з місцевою громадою розшукових заходів поліції дитину знайшли. Увесь цей час хитрун проспав у собачій будці. Свою витівку він пояснив образою на зауваження бабусі», – йдеться у повідомленні.

У присутності рідних поліцейські поспілкувались з хлопчиком, роз’яснивши негативні наслідки подібних вчинків і можливі загрози.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 5 березня у Житомирській області продовжують шукати 16-річного Дмитра Степарука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хлопчик собача будка Черняхівський район поліція  
Матеріали по темі