Події

У під’їзді житомирської багатоповерхівки по проїзду Тутковського знайшли застреленим колишнього військового 95-ї бригади

6 March 2020, 19:31

У під’їзді будинку в Житомирі знайшли застреленим колишнього військового 95-ї бригади, учасника бойових дій Олега Котенка. Чоловіку було 46 років.

Скорботні дописи про загибель чоловіка о другій половині дня 6 березня почали з’являтися на його власній сторінці у фейсбук. Друзі Олега Котенка повідомляли, про те, що чоловіка знайшли застреленим у під’їзді будинку, поруч лежав його власний карабін.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info інформацію про дану подію підтвердили.

«6 березня близько 15.00 години надійшло повідомлення, що у під’їзді будинку виявлено тіло чоловіка, 1973 року народження, з вогнепальним пораненням. На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Житомирського відділу та Головного управління Нацполіції в області. Поряд з тілом знаходилась зброя. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Попередньо, усі обставини, зафіксовані на місці події, вказують на самогубство», - повідомила речниця ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як стало відомо редакції, подія сталася у під’їзді багатоповерхівки по проїзду Академіка Тутковського.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2015 року військовослужбовець 95-ї окремої аеромобільної бригади Олег Котенко, який до служби працював в компанії «Фаворит», отримував для розвідників бригади позашляховик, придбаний Благодійним фондом родини Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Котенко зброя вогнепальне поранення вбивство самогубство АТО  
Матеріали по темі