Здоров'я

​У житомирську лікарню поступила пацієнтка, яку перевіряють на коронавірус

8 March 2020, 15:57

У житомирську лікарню №1 поступила людина з підозрою на коронавірус. Про це Житомир.info повідомив читач.

Заступниця міського голови Марія Місюрова 8 березня підтвердила Житомир.info, що в інфекційне відділення міської лікарні поступила пацієнтка, жителька Житомирської області, яка наразі проходить відповідне обстеження.

«Пацієнтка є, вона проходить обстеження, але остаточних даних поки немає. Поки що діагноз не підтверджується, тому що є клінічні ознаки, епідеміологічні ознаки. Тому на сьогоднішній момент впевнено неможливо сказати, але людина госпіталізована і знаходиться на лікуванні. Забір аналізів зроблений, тому, думаю, за день-два ми знатимемо результат», - розповіла Марія Місюрова.

За її словами, пацієнтка – не житомирянка, поступила вона з області в інфекційне відділення лікарні №1, тому що саме цей медзаклад визначений госпітальною базою для лікування хворих з підозрою на коронавірус.

Вранці 9 березня стало відомо, що підозра на коронавірус не підтвердилася.

Нагадаємо, на початку березня 2020 у Житомирській міській ОТГ задля запобіганню занесенню і поширенню коронавірусу обмежили проведення масових святкових, розважальних і спортивних заходів. Також Житомир готується протидіяти коронавірусу: виділили кошти, підготували лікарню, дезінфікують громадський транспорт.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2020 у дитини з Житомира, яка повернулася з відпочинку в Китаї, запідозрили коронавірус. Діагноз не підтвердився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 лікарня вірус інфекційне відділення  
Матеріали по темі