Здоров'я

Підозра на коронавірус не підтвердилася: в госпіталізованої у житомирську лікарню жінки виявили грип А

9 March 2020, 10:48

У жінки з Житомирської області, яку госпіталізували з підозрою на коронавірус, виявили грип А.

Про це 9 березня Житомир.info повідомила заступниця мера Житомира Марія Місюрова.

«Пацієнтка знаходиться в житомирській лікарні, лабораторно у неї підтверджений грип А пандемічний. Стан жінки стабільний, температура станом на ранок 9 березня нормальна, запалення легенів поки не підтвердилося. Вона залишається на лікуванні в інфекційному відділенні міської лікарні №1», - сказала Марія Місюрова.

Заступниця мера уточнила, що госпіталізована жінка 1962 року народження.

Нагадаємо, 8 березня стало відомо, що в інфекційне відділення міської лікарні поступила пацієнтка, жителька Житомирської області, з підозрою на коронавірус. УНІАН з посиланням на інформацію ОДА повідомляло, що жінка з Овруча, у січні повернулася з Італії.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні за один тиждень лютого на грип захворіло більше людей, ніж на коронавірус в усьому світі – 217 тисяч: за сім днів в Україні від грипу померли десять людей, а станом на середину лютого – 48. Люди помирають не від самого грипу, а від ускладнень, які він викликає - пневмонія, легенево-серцева недостатність. Станом на кінець січня 2020 року в Житомирській області шестеро людей померли від грипу A (H1N1), який у народі називають «свинячим». Останній летальний випадок був зафіксований 20 січня 2020 року: в Житомирі померла жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус грип Місюрова лікарня  
Матеріали по темі