Політика

Нардеп від Житомирської області купив квартиру в рідному райцентрі

9 March 2020, 12:12

Народний депутат від Житомирської області Дмитро Костюк (фракція партії «Слуга народу») купив квартиру в Новограді-Волинському.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Костюк оприлюднив 8 березня.

Зазначається, що 28 лютого народний депутат став власником квартири у Новограді-Волинському загальною площею 34,1 кв.м. Житло за 191 тис. 789 грн він придбав у громадянина Доманчука Ярослава Ігоровича.

Нагадаємо, з п’яти новообраних мажоритарників від Житомирської області, які входять до фракції партії «Слуга народу», до початку роботи Верховної ради нового скликання декларації оприлюднили троє: 8 серпня – Ігор Герасименко (Житомирський округ №62), 23 серпня – Тетяна Грищенко (Малинський округ №66), 26 серпня – Богдан Кицак (Бердичівський округ №63). Народний депутат Сергій Кузьміних (Чуднівський округ №67) 3 грудня 2019 року оприлюднив свою першу декларацію, а 10 грудня він оприлюднив її виправлену версію. Дмитро Костюк – єдиний, хто ще не подавав декларацію про майно та доходи.

Як повідомляв Житомир.info, на дострокових парламентських виборах 2019 року 26-річний Дмитро Костюк, уродженець Новограда-Волинського, журналіст телеканалу «Еспресо», переміг у Новоград-Волинському мажоритарному окрузі №64, набравши 35,6% голосів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Костюк квартира нардеп декларація  
Матеріали по темі