Події

​У Житомирі рідні та поліція шукають 14-річну дівчину

10 March 2020, 09:34

У Житомирі рідні та правоохоронці розшукують неповнолітню Олександру Карбовську, яка 9 березня пішла з дому і досі не повернулась.

Про це ввечері 9 березня повідомили на сторінці ювенальної превенції Житомирської області.

«Житомирським відділом поліції встановлюється місце знаходження 14 річної неповнолітньої Карбовської Олександри Іванівни, яка близько 12.00 години 09.03.2020 пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. Прикмети Олександри: на вигляд 14-15 років, зріст 160 см, плотної тіло будови, очі карі, волосся русяве до плечей. Одягнена в куртку оливкового кольору, джинси темно-синього кольору, светр салатового кольору, кросівки чорного кольору, шапка з різнокольоровими смужками, при собі мала рюкзак. Якщо Ви володієте будь якою інформацією про місце знаходження дівчини телефонуйте за номером телефону 102 або 0671372970», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили Житомир.info в ювенальній превенції, станом на ранок 10 березня місцезнаходження 14-річної житомирянки досі не встановлено.

У пресслужбі ГУНП Житомирської області додали, що дівчина могла поїхати до столиці, або на схід України.

"Нині правоохоронці перевіряють інформацію про те, що розшукувану бачили у маршрутному транспорті, який слідував до м. Києва. Також є свідчення про те, що вона мала намір їхати у східні регіони України", - повідомили в поліції 10 березня.

Нагадаємо, у Житомирській області продовжують шукати 16-річного Дмитра Степарука, який зник 21 лютого у Хорошеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина підліток  
Матеріали по темі