Події

У Коростені невідомі побили чоловіка та вкрали гроші і Volvo, поліцейські розпочали спецоперацію

10 March 2020, 12:12

У Коростені вранці 9 березня невідомі напали на місцевого жителя: вдарили по голові і пограбували, викрали сумку з документами і грошима та автомобіль Volvo ХС 70. Чоловік у лікарні, а поліцейські проводять слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних осіб та їх затримання.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 5:00, коли 44-річний потерпілий повертався додому, неподалік під’їзду хтось ударив його ззаду по голові, від чого він упав, втративши свідомість. Коли чоловік прийшов до тями, то виявив відсутність барсетки з документами та грішми, а також автомобіля «Volvo ХС 70», ключі від якого теж було викрадено разом з названими речами. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу – 187 (Розбій) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). На території області було розпочато спеціальну поліцейську операцію для виявлення та затримання викраденого автомобіля. Нині проводиться комплекс й інших слідчо-розшукових заходів для встановлення причетних до кримінального діяння осіб. Потерпілий був госпіталізований до лікарні, де йому надається необхідна медична допомога. Загрози життю чоловіка немає», – йдеться у повідомленні.

9 березня читачі повідомляли Житомир.info, що по дорозі з Коростеня до Житомира озброєних правоохоронців.

«По дорозі від Коростеня до Житомира стоять хлопці в бронежилетах і з автоматами, певно якийсь перехват. Стояли точно в Новій Боровій, за Топорищем в Хорошівському районі», – розповіла читачка.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня під час чаркування в Коростені троє хлопців побили киянина та викрали авто, яке намагалися продати на АЗС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Volvo поліція Коростень грабіж  
Матеріали по темі