Події

​14-річну втікачку з Житомира знайшли на Донеччині

11 March 2020, 09:25

У Костянтинівці, що на Донеччині, патрульна поліція виявила в автобусі сполученням «Кривий Ріг – Бахмут» неповнолітню втікачку з Житомира.

Про це ввечері 10 березня повідомила пресслужба поліції Донеччини.

«Правоохоронці розшукували 15-річну дівчину, щоб повернути додому. Завдяки небайдужості громадян та оперативній роботі підрозділу ювенальної превенції області та групи реагування патрульної поліції неповнолітню мандрівницю виявили в автобусі в Костянтинівці», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці Донецького регіону отримали орієнтування щодо неповнолітньої мешканки Житомира, яка 9 березня залишила домівку.

Як з’ясувалося, втікачка мандрувала автобусом сполученням «Кривий Ріг – Бахмут», де й познайомилася з випадковою попутницею. Під час спілкування з дівчиною, у жінки виникла підозра, що свою подорож та не погодила з дорослими. Про свої сумніви вона повідомила заступнику начальника Дружківського відділення поліції, а він повідомив начальника ювенальної превенції ГУНП.

Реагуючи на повідомлення, начальник ювенальної превенції надала координати співробітникам ГРПП Костянтинівського ВП, які в свою чергу оперативно «зустріли» автобус, на якому пересувалася юна мандрівниця, в Костянтинівці. Наразі обставини втечі з’ясовуються. Неповнолітню невдовзі буде відправлено додому.

«Поліція Донеччини висловлює вдячність за співпрацю усім небайдужим громадянам, чия допомога прискорює пошук зниклих та допомагає вчасно попередити можливі правопорушення», - йдеться у повідомленні поліції.

В ювенальній превенції Житомирської області Житомир.info уточнили, що дівчині наразі 14 років, а не 15, як повідомили правоохоронці з Донеччини. 15 їй виповниться лише в листопаді цього року.

Нагадаємо, у Житомирі розшукували 14-річну Олександру Карбовську, яка 9 березня близько 12.00 пішла з дому. Правоохоронці повідомляли, що дівчину бачили в маршрутці на Київ, а також було відомо про її наміри відправитись на схід країни.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області продовжують шукати 16-річного Дмитра Степарука, який зник 21 лютого у Хорошеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина підліток Донецьк втікачка  
Матеріали по темі