Здоров'я

​У Житомирі виготовляють ліцензійний лікарський засіб для профілактики вірусів та дезінфекції: ціна доступна і забезпечити можуть всіх

13 March 2020, 16:51

ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика», яка знаходиться в с. Станишівка біля Житомира виготовляє ліцензійний лікарський засіб Септил та Септил Плюс, який використовують дляпрофілактики вірусних інфекцій та дезінфекції. У зв’язку з поширенням короновірусної інфекції в Україні та, зокрема, в Житомирській області профілактичні засоби захисту є необхідними, щоб вберегти свої здоров’я.

Фармацевтична фабрика виробляє лікарські засоби, пригодні для дезинфекції і ефективного використання профілактичних засобів у недопущенні поширення вірусних інфекцій. Препарат Септил та Септил Плюс підходить для дезінфекції рук, приміщень, транспорту також підходить для аерації повітря, його можна за допомогою розпилювача поширювати у повітрі і він буде убивати вірус.

«Ми випускаємо такі лікарські засоби і маємо можливість забезпечити житомирян та жителів області. І всі можуть звертатись, як для себе індивідуально, так і малі та великі підприємства, державні установи, які хвилюються за своїх співробітників і будуть проводити дезенфікуючі заходи, можуть звертатися у наш відділ збуту і ми забезпечимо необхідною кількістю препарату», – зазначає генеральний директор Ігор Вишнєвський.

Препарат Септил є ліцензійним лікарським засобом, а не косметичним.ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» сертифіковане по європейським стандартам GMP.

Вартість флакону 100 мл за оптовою ціною близько 20 грн, в аптеці він може коштувати близько 25-30 грн.

Препарат можна придбати безпосередньо в державній аптеці №127 на майдані Соборному, 4 у Житомирі.Там препарат продається за ціною виробника

Замовити оптову партію препарату можна за телефон048-11-31,відділ збуту.

Довідково

Спиртовмісні лікарські засоби Септил – реєстраційне посвідчення №UA/6211/01/02 –застосовуєтьсязовнішньо, дляобтирання, дезінфекції шкіри, у тому числі рук, предметів. Дані лікарські засоби Септил і Септил Плюс мають антисептичну, дезінфікуючу дію. Активні, відносногрампозитивних та грамнегативних бактерій та вірусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Септил профілактика дезинфекція аптека  
Матеріали по темі