Місто

​Жінка та хлопець знову вкрали квіти, які прикрашають вхід до кав’ярні в центрі Житомира

15 March 2020, 11:30

У центрі Житомира біля крамниці-кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» черговий раз перехожі вкрали квіти. Жінка спершу пройшла повз дерев’яну огорожу, яку прикрашають квіти в горщиках, зупинилась, подивилась навкруги, зірвала і понюхала пелюстку, а потім і вкрала квіти. Ще один хлопець вкравши квіти, потім повернувся і викинув їх на територію закладу.

Відео оприлюднила 15 березня у Facebook Людмила Зубко.

«Житомир, зроби голосніше!
Я буду ставити квіти для житомирян стільки, скільки потрібно. Але ця історія нагадує вже серіал по пошуку «втрачених надій та душ»! Давайте їх зробимо відомими. Можливо цей серіал поверне надію житомирянам, а багато хто перегляне ці відео і почне просто спілкуватися з дітьми! До речі попередні серії переглянуло біля 30 тисяч житомирян! Всім гарної неділі, не хворійте і будьте здорові!», – написала Людмила Зубко.

Ще одне відео, на якому вже чоловік краде квіти, на своїй сторінці розмістила Тетяна Парфентієва. Хлопець взяв квіти, підійшов до компанії, яка стояла неподалік, потім повернувся назад і викинув квіти на територію закладу.

«Ми любимо вас, житомиряни! Серіал про любов до краси й повагу, наступна серія!», – написала Тетяна Парфентієва.

Як повідомляв Житомир.info, парубок 8 березня вирішив не витрачатися на квіти, а вкрасти їх біля закладу в центрі Житомира. 26 лютого дівчина поцупила нарциси та гіацинти які прикрашали вхід у «Львівську майстерню шоколаду».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка квіти Михайлівська  
Матеріали по темі