Місто

​Забудовник ЖК «Тетерівський бульвар» планує завершити будівництво цього року

16 March 2020, 09:35

Будівництво ЖК «Тетерівський бульвар» на фінішній прямій. Уже цього року всі інвестори отримують ключі від квартири у новобудові комфорт-класу.

«Наразі ЖК «Тетерівський бульвар» знаходиться на фінальній стадії. Ми завершуємо будівництво третьої секції. Нашим інвесторам залишилось почекати ще трохи до отримання своїх ключів. У цьому році планується завершення будівництва всього ЖК «Тетерівський бульвар»,- розповідає регіональна менеджерка компанії «CBS Холдинг» Євгенія Шихевич.

До будинку вже під'єднані всі необхідні комунікації, а у подвір'ї житлового комплексу незабаром встановлять ігровий майданчик для малечі.

«Нагадую, що всі комунікації знаходяться на території будівельного майданчика - це газ, вода, електрика, каналізація. Вони підключені та підведені до нашого житлового комплексу. Також вже працює КНС станція. Чималі кошти були витрачені на реконструкцію газорозподільної підстанції. До введення житлового комплексу в експлуатацію, буде виконаний благоустрій прибудинкової території. Для наших майбутніх маленьких мешканців буде встановлений сучасний ігровий майданчик і зроблено озеленення території», - говорить Євгенія Шихевич.


Сьогодні тут активно ведуться роботи над третьою секцією. Саме у ній залишилися останні у продажі ексклюзивні панорамні квартири з видом на річку та ліс.

«Зараз ми знаходимося на будівельному майданчику ЖК «Тетерівський бульвар». Можна побачити, що перекрито повністю сьомий поверх, подані всі матеріали - це цегла для будівництва восьмого поверху. З першого по шостий поверх зроблені міжкімнатні та міжквартирні перегородки. Наразі ведуться роботи по перегородкам сьомого поверху. Всі роботи ведуться відповідно до графіка», - каже регіональна менеджерка компанії «CBS Холдинг» Євгенія Шихевич.

Крім мальовничих видів ЖК «Тетерівський бульвар» відрізняється сучасними енергозберігаючими технологіями, які використовують у будівництві.

«Чудове свіже повітря, схід та захід сонця разом з якістю будівництва житлового комплексу не в змозі запропонувати жоден інший забудовник. До кожного проєкту ми підходимо не лише з любов'ю, а й з турботою до наших майбутніх мешканців. Всім клієнтам, які купують панорамні квартири, ми встановлюємо скління з семикамерного алюмінієвого профілю з ефектом віддзеркалення та енергозбереження. У кожній квартирі влаштовується двоконтурний турбірований котел, що забезпечує автономне опалення. Будівництво виконується з екологічно чистих матеріалів - це цеглова кладка, утеплення мінеральною ватою й облицювальною цеглою. Це дає не лише тепло взимку та тепло влітку, а й декоративний фасад. Фасад такого будинку залишиться гарним і через 5-20 років, чого не скажеш про проєкти будинків з мокрим фасадом», - зазначила Євгенія Шихевич.

Неймовірні краєвиди, якість та розумна цінова політика - все це про ЖК «Тетерівський бульвар». Аби переконатися у цьому завітайте до відділу продажів.

Офіс продажу працює: з Пн по Пт 9.00 - 19.00, та у вихідні з 10.00 по 17.00.

Адреса: вул. Чуднівська 129 Б

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тетерівський бульвар ЖК  
Матеріали по темі