Фоторепортаж

Який вигляд має тротуарна плитка на Великій Бердичівській у Житомирі, де реконструкція завершились менше року тому. Фоторепортаж

17 March 2020, 12:02

Тротуарна плитка на вулиці Великій Бердичівській, як і на Київській, не надто добре пережили свій ще не довгий вік: просіла, потріскалась, надщербилась.

Тротуари на Великій Бердичівській відносно нові. Останній шматок, який входив до зони реконструкції, тут почали оновлювати у квітні 2019 року (мова йде про тротуар зі сторони Старого бульвару. 10 квітня 2019 року начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов казав, що «підрядником розпочалися роботи по вулиці Великій Бердичівській поблизу центру дитячої творчості і плануються до пам’ятника Пушкіну на Старому бульварі»).

Загалом же тротуари у центрі міста ремонтували протягом трьох років.

Нагадаємо, у липні 2016 року міська рада заключила з «Ві.Ай.Пі Будівельна компанія» одразу три угоди на реконструкцію тротуарів у центрі Житомира: близько 5 мільйонів на капітальний ремонт вулиці Театральної, понад 12 мільйонів на ремонт Київської і ще майже 10,5 мільйонів на ремонт Великої Бердичівської.

Реконструкцію тротуарів на одній з головних вулиць міста – Київській – розпочали у серпні 2016 року.

У грудні 2017 року Житомир.info робив фотоогляд реконструкції тротуарів у центрі Житомира.

Роботи з укладання плитки на Київській завершилася у 2018 році, а на вулиці Великій Бердичівській – у 2019.

Фото тротуарів у центрі Житомира, зроблені у квітні 2019 року, дивіться тут

Який вигляд мала тротуарна плитка на вулиці Київській у Житомирі через півтора року після завершення робіт, дивіться у фоторепортажі від 28 лютого 2020 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар плитка Велика Бердичівська  
Матеріали по темі