Місто

У Житомирі інспекція з благоустрою заплатить приватному підприємцю майже 600 тис. грн за вивезення сміття та прибирання 19 вулиць

18 March 2020, 12:32

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» провела відкриті торги на послуги з вивезення сміття з об’єктів благоустрою у місті. Очікувана вартість закупівлі - 720 тис. 206 грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 28 лютого на ресурсі ProZorro.

Участь у торгах взяли чотири підприємці: ФОП Ковальчук Андрій Сергійович з остаточною ціновою пропозицією у 588 тис. 300 грн, ФОП Морозов Андрій Володимирович - пропозиція у 588 тис. 500 грн, ФОП Білоус Людмила Петрівна запропонувала 589 тис. грн та ФОП Спірідонов Едуард Борисович з остаточною ціновою пропозицією у 650 тис. грн.

17 березня Інспекція з благоустрою м. Житомира опублікувала повідомлення про намір підписати договір з ФОПом Ковальчуком Андрієм Сергійовичем, оскільки тендерна пропозиція учасника відповідає кваліфікаційним критеріям, встановленим замовником в тендерній документації.

ФОП Ковальчук Андрій Сергійович зареєстрований в Житомирі, провулок 1-й Винокурний. Спеціалізується підприємець на збиранні безпечних відходів.

За умовами тендерної документації, переможець відкритих торгів має прибирати до кінця 2020 року 34,7 тисячі квадратних метрів за 19 адресами, надаючи такі послуги:

  • Прибирання газонів від листя, хмизу, сміття, транспортування сміття у визначене місце;
  • Підмітання території, збирання розкиданого сміття та транспортування сміття у визначене місце;
  • Вивезення сміття, опалого листя;
  • Контроль за зеленими насадженнями (видалення сухих дерев або гілля, пошкоджених внаслідок природних явищ або стихії та в разі виявлення можливої загрози життю або здоров’ю людей).

Нагадаємо, минулого року закупити послуги з видалення сміття з об’єктів благоустрою комунальному закладу вдалося лише з другої спроби. Перші торги, від 13 березня 2019 року відмінили через неможливість усунення порушень, що виникли через виявленні порушення законодавства з питань публічних закупівель. 19 березня 2019 року Інспекція з благоустрою оголосила нові торги, очікувана вартість закупівлі - 720 тис. грн Перемогу в торгах отримала ФОП Білоус Людмила Петрівна, запропонувавши остаточну цінову пропозицію у 714 тис. грн, що виявилась на 1 тис. грн дешевшою, ніж пропозиція ФОП Бондаренко Людмили Миколаївни. За ці кошти переможниця торгів у 2019 році прибирала 34,9 тисячі квадратних метрів.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради, через нестачу власних ресурсів у 2019 році заплатить 1 млн 579 тис. грн субпідряднику ФОПу Ковальчуку Андрію Сергійовичу за прибирання і вивезення негабаритного та будівельного сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій сміття ФОП тендер  
Матеріали по темі