Здоров'я

Підозра на COVID-19 у немовляти з Бердичівського району не підтвердилася

18 March 2020, 18:59

Підозра щодо захворювання на коронавірус 10-місячної дитини з Бердичівського району Житомирської області не підтвердилася.

Про це близько 19:00 год. 18 березня повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру підозра на COVID-19 у дитини з Бердичівського району НЕ ПІДТВЕДИЛАСЬ!», – поінформував ОЛЦ.


Зазначимо, що в обідню пору 18 березня на брифінгу в Житомирській ОДА начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик повідомив, що вночі 17 березня з села Бердичівського району до Житомирської обласної дитячої лікарні з підозрою на коронавірус госпіталізували 10-місячне немовля. Експрес-тест на COVID-19 показав негативний результат, втім дитина з мамою перебувають в лікарні.

Нагадаємо, 17 березня заступниця міського голови Житомира Марія Місюрова повідомила, що у підлітка, який знаходиться у дитячій міській лікарні, діагноз коронавірус не підтвердився.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2020 року стало відомо про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом у Житомирській області: госпіталізована 71-річна жителька Радомишля, яка 1 березня повернулась із Польщі. Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час брифінгу ввечері 12 березня. Також він поінформував про введення надзвичайного стану в райцентрі Радомишль. 13 березня в Радомишлі закрили ринки, обмежили рух міського транспорту і контролюватимуть пропуск на вхід і вихід людей з міста. У райцентрі дезінфікують автовокзал і церкву. Близько 15.00 13 березня повідомили, що жінка померла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лабораторний центр ОЛЦ COVID-19  
Матеріали по темі