Місто

​Міська рада оприлюднила нове рішення про обмежувальні заходи в Житомирі та перелік телефонів для вирішення нагальних питань

19 March 2020, 09:59

Міська рада оприлюднила нове рішення виконкому від 18 березня 2020 №295 про обмежувальні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської ОТГ.

«Викласти рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2020 №295 «Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади» в новій редакції такого змісту», - йдеться у тексті нового рішення виконкому.







У додатку до даного рішення виконкому опублікований перелік телефонів для організації прийому фізичних та юридичних осіб з нагальних питань, що належать до компетенції виконавчих органів ради.




Нагадаємо, 18 березня відбулось засідання виконкому Житомирської міської ради, на якому вирішили рішення про обмежувальні заходи виклали у новій редакції.

Також за рішенням виконкому з 18 березня у Житомирі діятимуть мобільні групи, які перевірятимуть діяльність суб’єктів господарювання на предмет дотримання обмежувальних заходів у зв’язку з коронавірусом.

Як повідомляв Житомир.info, уряд заборонив з 18 березня по 3 квітня на усій території України регулярні та нерегулярні перевезення, це стосується приміського, міжміського, міжобласного сполучення, а також перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах. В Житомирі з 18 березня приміські маршрутки курсують лише у межах міста, а кількість пасажирів у транспорті поки що не контролюють.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком карантин коронавірус  
Матеріали по темі