Місто

Опівночі біля житомирської кав’ярні на місці викрадених квітів хлопець з дівчиною висадили розсаду

19 March 2020, 11:39

У Житомирі у ніч на 19 березня на провулку Скорульського біля «Львівської майстерні шоколаду» хлопець та дівчина о 12 ночі принесли квіткову розсаду та посадили в горщики. Це вже не перший випадок за тиждень, коли житомиряни приносять до кав’ярні квіти та вазони.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала Тетяна Парфентієва.

«Друзі! Ви чарівні!!! Попри віруси з коронами ми залишаємося людьми - небайдужими, душевними, чуйними житомирянами, спасибі!!!», – написала Тетяна Парфентієва.


На відео видно, як молоді люди висаджують квіти у горщики.

Нагадаємо, 26 лютого дівчина поцупила нарциси та гіацинти, які прикрашали вхід у «Львівську майстерню шоколаду». Парубок 8 березня вирішив не витрачатися на квіти, а вкрасти їх біля закладу в центрі Житомира. Упродовж останніх вихідних, 14 та 15 березня, жінка та хлопець знову вкрали квіти, які прикрашають вхід до кав’ярні в центрі Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня до крамниці-кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду», біля якої кілька разів викрадали посаджені квіти, невідомий чоловік приніс гіацинт. Наступного дня житомиряни знову принесли квіти до кав’ярні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кав'ярня квіти крадіжка розсада  
Матеріали по темі